Federatia Romana de Handbal organizeaza in acesta luna doua evenimente majore. In perioada 17-19 martie, in Sala Traian din Ramnicu Valcea, se va desfasura in premiera Trofeul Carpati la junioare, iar Romania va intalni puternicele reprezentative ale Norvegiei, Rusiei si Poloniei. Tot in acel weekend, nationala de senioare intalneste intr-o dubla amicala (Sala Dinamo din capitala - 17 martie, ora 18.45 si 19 martie, ora 16.00) vicecampioana europeana din 2014, Spania.

Procedura de acreditare la evenimente se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa inregistrarea in baza de date, va puteti acredita cu un singur click la urmatoarele evenimente sub egida FRH. In cazul in care sunteti deja inregistrat, va logati in platforma online cu user&parola si aplicati o cerere acreditare pentru evenimentul la care veti participa.

In link aveti un ghid de instructiuni.

Termenul limita pentru depunerea online a cererilor de acreditare pentru ambele evenimente mai sus mentionate este duminica, 12 martie, ora 22.00. Acreditarile vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate si a legitimatiei de presa, de la sala in ziua meciului. (urmeaza sa va anuntam persoane de contact).

Acreditarile vor permite accesul in zona media din arena si vor fi conditie obligatorie pentru participarea la intalnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitand obtinerea de interviuri si declaratii.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Va multumim,

Departamentul Media al FRH