Federația Română de Handbal își exprimă încă o dată durerea legată de pierderea uneia dintre membrele comunității handbalistice din România, sportiva Andreea Nica, și transmite sincere condoleanțe familiei și clubului CSM Unirea Slobozia, unde aceasta era legitimată.

FRH precizează opiniei publice că, încă din primele momente în care a aflat despre tragedia care a lovit clubul ialomițean, a arătat toată deschiderea pentru a răspunde pozitiv oricărei solicitări primite de la reprezentații acestuia.
Tocmai de aceea a aprobat încă din prima discuție propunerea de a reprograma meciul pe care acesta trebuia să-l susțină împotriva CSM Ploiești pe data de 23 octombrie și a colaborat pentru găsirea unei soluții de reprogramare acceptată de ambele cluburi.

Astfel, meciul a fost reprogramat de FRH pentru data de 5 noiembrie, ora 18.00, DIGISPORT direct.

În același timp, FRH privește cu preocupare modul în care diferite instituții media reflectă activitatea handbalistică din România – de prea multe ori fără a solicita un punct de vedere al tuturor părților implicate - și speră ca aceste situații să fie din ce în ce mai rare în viitor, pentru a evita difuzarea unor informații false precum cea privind reprogramarea partidei dintre CSM Unirea Slobozia și CSM Ploiești.


Federația Română de Handbal