România va ajunge azi la Mannheim pentru EHF Euro 2024 în următoarea componență:

Ionuț Iancu, Daniel Vasile, Nicușor Negru, Sabin Constantina, Alexandru Tărîță, Ionuț Nistor Ioniță, Călin Dedu, Robert Nagy, Adrian Rotaru, Robert Militaru, Dan Racoțea, Andrei Drăgan, Gabriel Ilie, Daniel Stanciuc, Gabriel Cumpănici, Cristian Ghiță, Marius Sadoveac, Liviu Caba, Demis Grigoraș, Andrei Buzle.

Colectivul tehnic este format din Xavier Pascual Fuertes, antrenor principal, Mihai Popescu, antrenor secund, Bogdan Pralea, antrenor cu portarii, Florin Ciocoiu, doctor, Font Ribas Roger, preparator fizic, Cătălin Ghenea, asistent medical, Victor Semen, masor, Marius Pintea, statistician.

Delegația este condusă de Alin Șania, antrenor federal.

Primul meci va avea loc în 12 ianuarie, de la 19:00, cu naționala Austriei. Meciurile de la Campionatul European pot fi urmărite în mai multe modalități, descrise aici.

Avem nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de handbal pentru a reveni în prim-planul handbalului masculin.

Programul de azi include sesiunea foto-video oficială, cu noul echipament de joc, cu un design modern și atractiv, incluzând motive naționale ca tricolorul și acvila.

Mâine, de la 13:50, are loc întâlnirea cu presa, la hotel. În 13 ianuarie, de la 15:30, echipa națională își va întălni fanii la SAP Arena pentru fotografii, interviuri și autografe.

Fiecare picătură de energie și toată concentrarea se dedică obținerii rezultatelor dorite la această competiție de elită, unde interesul maxim al publicului se reflectă în numărul record de bilete vândute și în audiența de sute de milioane de telespectatori.

Haideți alături de jucătorii noștri!

Hai, România!