Naționala de juniori a României a făcut un meci spectaculos, jucat în viteză. Austria a câștigt în ultimele secunde, când a înscris pentru a închide tabela la scorul de 37-36, după ce la pauză România a condus cu 22-21.

După un început echilibrat, conformat de evoluția unui scor cu egalități înregistrate până la 10-10, România s-a desprins la trei goluri, 13-10, diferență menținută până aproape de pauză, 22-19.

În a doua repriză, echipa gazdă a avut o revenire, până la preluarea inițiativei și înregistrarea scorului de 28-26, după care tinerii noștri jucători au recuperat diferența, conducând cu 35-32, în minutul 51. Austria a înscris golul victoriei cu câteva secunde înainte de fluierul final.

Pentru România au marcat Codrin Dascălu, 8 goluri, Florin Alexandru Pușcaș-Ilisei și Emanuel Șerban câte 6 goluri, David Bogdan Holircă și Andrei Rață, câte 4 goluri, Filip Alexandru Ancuța, 3 goluri, Andrei Negrilă, 2 goluri, Sebastian Mihai Andronic, Teodor Ilucă și Cosmin Alexandru Dumitru, câte un gol.

Mâine avem nevoie de calificare la EHF Euro M18, în urma unui rezultat pozitiv, victorie sau cel puțin egal cu Letonia, cu care jucăm de la 11:45, în direct, online, pe www.ehftv.com.

Hai, România!