Proces Verbal nr. 40 încheiat astăzi, 04/04/2018

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Joi, 05 aprilie 2018


Participă: Ichim Florin, Andreea Iova, Marian Păcleșan

1. Referitor la apelul formulat de sportiva Sarah Darie prin președintele CS Handbal Art Galați împotriva Deciziei C.C.D. a F.R.H. din data de 13/03/2018, Comisia de Apel hotărăște: admite apelul formulat, desființează Decizia C.C.D. a F.R.H. din 13/03/2018 și înlătură sancțiunea ”avertisment” aplicată pentru următoarele motive:

- din planșele foto și înregistrările puse la dispoziție, nu rezultă că sportiva Sarah Darie ar fi intenționat să pună în pericol integritatea corporală a apărătorului advers; fiind o ultimă aruncare directă liberă de la 9 metri, la sfârșitul primei reprize a jocului, sportiva Sarah Darie a încercat să profite de aranjamentul zidului în apărare și a aruncat în zona unde se aflau două jucătoare mai mici de înălțime; una dintre aceste două jucătoare a sărit și s-a interpus pe direcția mingii, fiind lovită, fără a fi grav accidentată. 

- nu se poate reține o acțiune premeditată sau rău intenționată săvârșită de sportiva Sarah Darie. 

2. În legătură cu apelul formulat de sportivul Stanciu Cristian, legitimat la Colegiul Tehnic Media, împotriva Deciziei C.C.D. a F.R.H. din data de 27/03/2018, Comisia de Apel stabilește un nou termen de judecare a apelului pentru data de 11/04/2018, ora 16:00, sediul F.R.H. pentru când se pune în vedere sportivului Zamfir Andrei Marian, legitimat la CSS Steaua, să pună la dispoziția Comisiei de Apel (sau să se prezinte personal) un punct de vedere cu privire la incidentul avut cu Stanciu Cristian, sportiv legitimat la Colegiul Tehnic Media.