Hotarare a Consiliului de Administratie

Comunicari Consiliul de Administratie, Luni, 12 decembrie 2016

HOTARARE   A  CONSILIULUI  DE  ADMINISTRATIE

12.12.’16

1. Membrilor CA li s-a solicitat votul  prin corespondenta ( cf. Art. 42.5 din STATUT) in legatura cu majorarea indemnizatiei  de arbitraj, precum si a datei de punere in aplicare (01.01.2017) a acesteia, propuneri  venite din partea  Comisiei Centrale de Arbitri, prin interventiile d-lui Pavel Vasile in sedintele CA din 08.04.’16, 20.09.’12  si 26.11.’16.

Aceste demersuri s-au  materializat ( la solicitarea federatiei)  printr-o propunere comuna a CCA, CCOD si CCC adresata in data de 05.12.’16 conducerii FR Handbal. In data de 07.12.’16 a avut loc o sedinta de lucru in care au analizate doua propuneri : cea  a comisiilor sumentionate si cea a federatiei. Participanti : Dedu Alexandru, Luca Steluta, Georgescu Daniel, Manea Doru, Pavel Vasile, Pirvu Mihai, Mateescu Jan si Bocan Mihail.

Urmatoarea varianta,  agreata  de catre majoritatea participantilor, precum si data punerii acesteia in aplicare, au  fost supuse aprobarii membrilor CA :

Nr.

9

Manipulator tabela / materiale

50

Au raspuns solicitarii 14 membri ai CA, astfel : 10 voturi “pentru” ( Ciobanu, Sasaeac, Georgescu, Luca, Dumitru, Pavel, Bejinariu, Ali, Gugles, Barcan si Baban) si 3 voturi cu amendamente (Tadici – indemnizatie observator 500 lei, Kotecz – indemnizatie secretar inlocuita si Manea – indemnizatie arbitrii principali si observator la LN 800 lei).