Sedinta Comisiei Centrale de Apel din data de 23.06.2015

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Marþi, 23 iunie 2015


1. In legatura cu apelul formulat de catre CS Dinamo Bucuresti impotriva sanctiunii dictate de catre Comisia Centrala de Disciplina a FRH (conf. Art.41.1 lit.a, cu aplicarea Art. 13.2), Comisia de Apel analizand documentele existente a hotarat mentinerea sanctiunii dictata de catre CCD.

2. Referitor la apelul formulat de catre sportivul Novanc Marius (CSM Bucuresti) privind sanctionarea sa de catre CCD pentru abteri disciplinare la jocul HC Minaur Baia Mare - CSM Bucuresti (26.05.2015), suspendare pe termen de 6 etape si penalitate 1500 lei, conf. Art. 50.1 lit. b si c si cu aplicarea Art. 34.4, Comisia de Apel hotareste:

- mentine hotararea CCD privind penalizarea sportivului cu suma de 1500 lei, termen de achitare 12.06.2015;

- mentine in parte hotararea CCD privind suspendarea acestuia, tinand cont de imprejurarile comiterii abaterii, Comisia de Apel  reduce sanctiunea dictata de CCD la 4 etape de suspendare din activitatea competitionala.

3. In legatura cu apelul inaintat de sportivul  Sadoveac Marius (HCM Baia Mare) impotriva sanctiunii aplicate de CCD a FRH (penalizare 1000 lei si 4 etape de suspendare), Comisia de Apel a audiat pe sportivul in cauza si a vizionat inregistrarea jocului hotarand urmatoarele:

- anuleaza sanctiunile aplicate sportivului sus mentionat intrucat nu a rezultat ca acesta ar fi comis faptele imputate. S-a constatat ca raportul arbitrilor si observatorului FRH nu au evidentiat in mod clar fara dubii ca sportivul Sadoveac  Marius ar fi comis o abatere disciplinara.