Naționala noastră a început meciul cu mult elan și s-a desprins rapid de echipa adversă, cu execuții precise, scheme finalizate eficient, combativitate defensivă și viteză.

La pauză am condus cu 19-13, fără emoții în fața unei echipe cu multe jucătoare tinere. Față de jucătoarele mai experimentate ale Serbiei s-au luat măsuri speciale, pregătite la antrenamente și la sesiunile de analiză video, post cu post.

Scorul final a fost realizat cu aportul întregii echipe. Eliza Buceschi a fost votată, din nou, cea mai bună jucătoare a meciului, înscriind de 8 ori, fiind urmată de Sonia Seraficeanu, care a marcat de 7 ori, Crina Pintea, Cristina Laslo și Nicoleta Dincă, cu câte 4 goluri, Lorena Ostase, Andreea Popa, Alexandra Dindiligan și Alicia Gogîrlă, cu câte 2 goluri, Bianca Bazaliu și Daria Bucur, cu câte 1 gol.

România s-a calificat în faza următoare, având două victorii, până acum.

Mulțumim susținătorilor, care au încurajat echipa și au contribuit la o atmosferă pe măsura spectacolului din teren.

Urmează meciul cu Danemarca, în fața unei săli pline cu 15,000 de fani ai gazdelor. Meciul va avea loc în 5 decembrie, de la 21:30 și v putea fi urmărit la Tv pe PrimaSport și Digisport.

Hai, România!