CONDIȚII DE ORGANIZARE ȘI PARTICIPARE

 

Programul evenimentului:

Miercuri, 27 aprilie 2022

  • 16,00 – 18,00 Sosirea participanților (cazare).
  • 19,00 – 22,00 Dineul Handbalului Românesc (etajul 1, sala ”Grand Ballroom”)

Joi, 28 aprilie 2022

  • 09,00 – 10,45 Acreditarea participanților (etajul 1, ”Vienna Lounge”)
  • 11,00 –            Adunarea Generală de Alegeri (etajul 1, Sala ”Grand Ballroom”)

IMPORTANT:

Solicitările pentru rezervarea camerelor se vor face prin email pe adresa nicolae.luca@frh.ro în care vor fi trecute: clubul solicitant, numele persoanei cazate, numărul de telefon. Cazarea se va face în camere single și duble (twin) în funcție de disponibilitate. Confirmarea va fi trimisă tot pe email, regula atribuirii fiind ”primul venit, primul servit”.

FRH va acoperi costul de cazare pentru un delegat. În cazul în care acesta este însoțit, costul pentru cea de-a doua persoană va fi suportat de către clubul cu drept de vot/persoana solicitantă.

Termenul limită pentru solicitarea cazării este Duminică 17 aprilie, ora 13,00. După această dată, costul va fi suportat de către participant, direct la Recepția hotelului, la tariful personalizat pentru Federația Română de Handbal. (Hotelul aplică sancțiuni de 100% pentru camerele rezervate și neconfirmate).

Hotelul nu deține parcare proprie, de aceea parcarea se poate face fie în spatele hotelului (parcare cu 250 locuri, costul fiind de 50 lei pentru cei cazați sau 80 lei pentru participanții la ședință), fie gratis pe străzile laterale ale acestuia.

Accesul la dineu este permis reprezentanților structurilor sportive acreditate, candidaților și membrilor Consiliului de Administrație,  începând cu ora 19,00 în ziua de 27.04.2022. Confirmarea pentru participarea la dineu se va face tot pe adresa nicolae.luca@frh.ro , până in ziua de 27.04.2022, ora 12,00

Accesul în sala de ședință a Adunării Generale se va face exclusiv pe bază de acreditare și a ecusoanelor de acces inscripționate cu DELEGAT, CANDIDAT sau PRESĂ care vor fi înmânate odată cu acreditarea. Participarea în cadrul Adunării Generale de Alegeri se face prin acreditarea unui  singur reprezentant legal al fiecărui membru afiliat sau prin delegatul reprezentantului legal. Acreditarea se va face în baza delegației trimisă de membrul afiliat cu drept de vot și a actului de identitate.

Persoanele neacreditate nu au acces în sală!