Procedura de acreditare pentru meciul România - Portugalia din data de 3 iunie se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari. După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru acest eveniment.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este miercuri, 30 mai 2018, ora 10:00. Acreditările vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău începând cu 2 iunie, ora 12:00. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

 

Vă mulțumim,

Departamentul Media al FRH

 

--

Ultimul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de Handbal Feminin, România - Portugalia, se joacă duminică, 3 iunie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău și va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Bilete.ro, pe site-ul frh.ro/bilete și în săptămâna evenimentului la casele de bilete ale sălii, în limita biletelor disponibile.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită și vor ocupa același scaun cu adultul însoțitor.

De asemenea, Federația Română de Handbal anunță suporterii că la acest meci, sala este prevăzută cu facilități pentru persoanele cu dizabilități. Rugăm persoanele care necesită asistență sau un astfel de bilet să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar, până la data de 31 mai.