Dragi fani ai handbalului,
 
În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federației Române de Handbal și nu numai, ținem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiții sunt deținute de Federația Internațională de Handbal și beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federațiile naționale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influență în acest proces de licitație.
 
În anii precedenți televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European și alte meciuri ale naționalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obținute de la IHF și beIN Sports de către Telekom Sport, televiziune apropiată de handbal, care transmite meciuri atât din Ligile Naționale, cât și din Cupa României Fan Courier. 
 
Pentru a veni în întâmpinarea fanilor și pentru informarea lor, FRH publică pe frh.ro un livescore (text) al meciurilor României. 
 
Sperăm ca aceste precizări să ajute la o mai bună înțelegere a situației. Vă mulțumim pentru susținerea echipei naționale!