În premieră în România, un antrenor de Final 4, câștigător al Ligii Campionilor, dezvăluie secretele succesului în handbalul de elită.

Xavi Pascual, antrenorul Naționalei de Seniori, vine la Cluj-Napoca însoțit de stafful FC Barcelona pentru un curs dedicat celor care doresc să-și îmbunătățească performanțele și abilitățile de antrenori, în perioada 23-24 iunie
 
În cadrul sesiunilor ”Professional Handball Coaching” se vor împărtăși idei, scheme și exerciții practice, punând la dispoziția participanților cunoștințele specifice necesare pregătirii tehnico-tactice. Număr de sesiuni: 11. Integrate, dinamice și interactive. 
 
 
Alături de Xavier Pascual Fuertes, aceste sesiuni vor fi prezentate de Oliver Roy Camino, Roger Font Ribas, care fac parte din staff ul FC Barcelona, și de lectorul EHF Alexandru Acsinte. Cursul, organizat cu sprijinul FRH și al Universității Babes Bolyai, a atras deja interesul unor antrenori din Spania, Italia, Ungaria
​, Grecia​
  și Croația. 
 
Înscrierea se poate face la numărul de telefon 0736 909 030, prin email la professionalsportsolutions@gmail.com
​ sau​
 prin pagina de Facebook Professional Handball Coaching, până la 15 iunie, pentru taxa de participare de 250 de lei. Fiecare cursant va primi un Certificat de atestare a cunoștințelor dobândite.