Echipa națională de handbal feminin a României va întâlni vineri, 9 iunie, ora 20.00, în Sala "Antonio Alexe" din Oradea, reprezentativa Austriei în prima manșă a barajului de calificare la Campionatul Mondial 2017. Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este duminică, 4 iunie, ora 12.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala "Antonio Alexe" în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

NOTĂ! În eventualitatea unui număr mare de solicitări, FRH își rezervă dreptul (din cauza nr. redus de locuri la masa presei) să limiteze numărul de acreditări oferite la acest eveniment. Freelancerii, reprezentanții publicatiilor online și jurnaliștii de la instituțiile media locale/regionale sunt rugați să trimită la adresa media@frh.ro minimum 3 materiale sugestive despre promovarea handbalului în ultimele trei luni. (link-uri, articole scanate, PDF-uri).

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH