Jaume Fort Mauri, antrenor al portarilor echipelor naționale de handbal, și Lorand Balint (Boți), consilier de marketing al președintelui COSR și fost director de marketing al FRH, vor susține luni, 13 martie, o prezentare despre sport și marketing și management în sport.

Evenimentul începe la ora 14.00, în Sala de Marmură din cadrul UNEFS, Str. Constantin Noica, Nr. 140, București.

Intrarea la eveniment este gratuită.

RSVP pe facebook: https://www.facebook.com/events/738950626283387/

Jaume Fort Mauri a făcut parte din naţionala Spaniei în anii '80-'90, cu care a jucat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, fiind medaliat cu bronz olimpic la Atlanta 1996. Pe lângă acțiunile cu echipele naționale, Jaume vine des în România pentru stagii de pregătire cu portarii tineri – cei de echipele de cadeți, juniori și tineret.

Lorand Balint este cel care a pus bazele departamentului de marketing al FRH, iar din luna ianuarie a acestui an, el se ocupă de marketingul Comitetului Olimpic și Sportiv Român. În perioada 2013-2015 a fost Managing Director Leo Burnett Group România.

Eveniment organizat de Federația Română de Handbal în parteneriat cu Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și susținut de BRD Groupe Societe Generale.