"Handbal cu părinții"

 "Vino cu părinÈ›ii la meciul România - Polonia" este invitaÈ›ia adresată de FederaÈ›ia Română de Handbal suporterilor români.

PărinÈ›ii sunt cei care au cunoscut gloria handbalului masculin românesc alături de un Gruia, GaÈ›u, Birtalan, Stângă, sau Munteanu iar super meciul România - Polonia reprezintă un excelent prilej de a le readuce bucuria handbalului mare, pentru că marchează întoarcerea României în lupta cu cele mai mari puteri mondiale.

   

Cu un nou selecÈ›ioner bancă, Xavi Pasqual (antrenorul celebrei Barcelona) È™i cu un lot întinerit în perspectiva JO 2020, România înfruntă Polonia, medaliată cu bronz la ultimul Campionat Mondial.

 

Pentru acest meci, FRH a pus în vânzare pachetul "Handbal cu părinÈ›ii": 3 bilete la preÈ› de 2 - valabil pentru toate categoriile de bilete. 

La Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică 6 noiembrie, ora 20.00, românii de toate vârstele sunt aÈ™teptaÈ›i să strige împreună “Hai, România!”

Biletele s-au pus deja în vânzare în reÈ›eaua Eventim online (http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-romania-polonia-cluj-napoca-sala-polivalenta-444508/event.html?co=rou&cm=3) È™i la partenerii Eventim: Orange Shop Cluj, Carrefour Voiaj Cluj, Librăria CărtureÈ™ti, magazinele Germanos, Humanitas Cluj, OMV FloreÈ™ti, OMV Mănăștur, OMV Mărăști, OMV Ring Road, OMV Turzii, OMV Vuia È™i Vodafone.

Biletele au preÈ›uri între 10 lei È™i 60 lei, existând È™i pachete VIP la preÈ›ul de 200 lei. Începând de vineri, ele se pot procura È™i de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Xavier Pascual, selecÈ›ioner România: Părintii mei aveau un bar în Barcelona È™i, din acest motiv, trebuiau să muncească în toate weekend-urile. Făceau cu schimbul pentru a mă putea duce pe mine la meci. Știau cât de important era pentru mine ca ei să fie prezenÈ›i la meciuri sau măcar să văd că încearcă să îmi fie alături. Unul dintre lucrurile pe care mi-l amintesc este acela că, la terminarea partidelor, îi auzeam pe ceilalÈ›i părinÈ›i felicitându-È™i copiii pentru golurile marcate în acel meci. În schimb, tatăl meu îmi punea mereu aceeaÈ™i întrebare: <te-ai bucurat de acest joc?> Pentru el nu rezultatul era important, ci faptul că mă vedea pe mine fericit. Un alt detaliu pe care mi-l amintesc este că antrenorul nostru ne ducea să vedem meciurile Barcelonei. Pentru noi era ca o excursie. Toate acestea m-au atras către handbal, iar handbalul mi-a dat totul în această viață.

 

Fiul unei foste mare handbaliste din Baia Mare (Maria Pop), interul Alexandru Csepreghi (US Creteil) a salutat iniÈ›iativa FRH. "Am fost la handbal împreună cu mama încă de când eram bebeluÈ™ È™i probabil de aceea iubesc aÈ™a mult acest sport. Îmi aduc aminte È™i primele meciuri pe care le-am văzut. cu ea. Era pe vremea Minaurului È™i sala era mereu arhiplină È™i atmosfera senzaÈ›ională. Fiind mai mic mă strecuram printre schelele metalice din sală È™i găseam loc. Le recomand aÈ™adar fanilor să îÈ™i aducă părinÈ›ii la handbal. Lucrurile s-au schimbat în bine, avem un antrenor de mare calibru, o nouă mentalitate È™i cred că le putem oferi spectatorilor un handbal frumos, de nivelul celor din Champions League de la TV!"

 

Fiul unui fost portar, Mihai Popescu consideră că experienÈ›a vizionării unor show-uri sportive împreună cu familia este unică. "Am mers de mic la meciuri de handbal împreună cu tatăl meu. Era ceva spectaculos È™i probabil de aceea i-am urmat cariera. Îmi place ideea proiectului, cred că tinerii È™i cei care urmăreau generaÈ›iile campioane mondiale pot găsi acum puncte în comun. Ne dorim în tribună fani de toate vârstele, de la copii la bunici", a punctat Mihai Popescu.