Federația Română de Handbal mulțumește publicului care a susținut Echipa Națională de Senioare la meciul de calificare desfășurat în Sala Polivalentă din Piatra Neamț,  în 4 iunie 2016, împotriva reprezentativei Belarusului. Atmosfera din sală și din jurul sălii a fost minunată, am simțit sprijinul și bucuria cu care ați înconjurat Echipa Națională, înaintea Jocurilor Olimpice 2016.

Mulțumim mult și suporterilor din afara localității Piatra Neamț, care au înfruntat condițiile meteo vitrege pentru a fi alături de echipă.

În același timp, Federația Română de Handbal mulțumește oficialilor din Piatra Neamț pentru tot ajutorul pe care l-au acordat Echipei Naționale și Handbalului, Sport Național.

Pentru voi toți, am pregătit și implementat o serie de surprize de care sperăm că v-ați bucurat:

- Zona Suporterilor – incluzând pentru prima dată și un stand al magazinului F.R.H.

- Premiul de 1.000 euro pentru aruncarea cu mingea la poartă, oferit de Profi – la pauza meciului trei spectatori au avut șansa să câștige premiul, dacă aruncările lor ar fi nimerit ținta

- Mingea cu care s-a jucat partida a fost aruncată în tribună de către prezentatorul meciului, Bobonete și a fost prinsă de domnul Costache.

   

Hai România!