Pentru prima dată în istorie, fanii handbalului românesc pot achiziționa tricouri replică ale Echipelor Naționale de handbal ale României.

Inspirate de simbolul naționalelor de handbal, stindardul dacic – jumătate lup, jumătate șarpe - tricourile au un design contruit în jurul unor solzi care formeaza o armură aparentă menită să insufle forță, curaj și încredere celor care le poartă.

Cele 7 stele de pe piept le reamintesc celor care le poartă că de nu mai puțin de șapte ori România a fost în fruntea handbalului mondial (în unsprezece sau în șapte): de trei ori la feminin și de patru ori la masculin.

Cu mare bucurie anuntăm că tricourile replică ale Naționalelor de Handbal ale României se pot achiziționa on-line (http://www.frh.ro/shop) sau fizic la toate acțiunile organizate de FRH. Este încă un pas în procesul prin care dorim ca Suporterii să interacționeze cu Echipele Naționale și cu Handbalul, Sport Național! Hai România! Alexandru Dedu, Președinte FRH

Tricourile galbene și albastre pot fi achiziționate accesând www.frh.ro/shop

sau de la standurile special amenajate din Salile care gazduiesc partidele Echipelor Nationale ale României. Prețul unui tricou este 91,1 lei.