Handbalul Românesc reprezintă un motiv de mândrie pentru români: ne-am numărat și ne numărăm printre cei mai buni din lume, așa cum o arată cele șapte stele din logo-ul Federației Române de Handbal – câte o stea pentru fiecare titlu de Campioni Mondiali câștigat.

Avem trecut, avem și prezent: după medalia de bronz câștigată la Campionatul Mondial din 2015, anul acesta Handbalul reprezintă sporturile de echipă românești la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de unde vrem să ne întoarcem cu o medalie cât mai strălucitoare.

Federația Română de Handbal a încheiat un parteneriat cu firma germană VIP Pictures World, care se va ocupa de producția și comercializarea unei linii dedicate de merchandise. Această colecție cuprinde o varietate de articole (în curând inclusiv echipament replică al celui folosit de Echipa Națională) și va fi permanent completată și dezvoltată împreună cu partenerul nostru, astfel încât  fanii Handbalului să se bucure mereu de articole noi, atractive și sincronizate cu evenimentele în derulare din lumea acestui sport.

“Încă un pas făcut în promovarea sportului nostru drag. Acest magazin online, dar și fizic (la acțiunile F.R.H.), este consecința normală a faptului că Handbalul, prin rezultatele sale, dar si datorită promovării, umple săli, atrage suporteri, aceștia dorind să se identifice cu Echipele Naționale. Este un proces normal prin care Spectatorul, pionul central al întregii noastre activități, dorește să interacționeze și să devină parte activă în fenomenul Handbal”, a declarat Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal.

Produsele purtând însemnele Handbalului Românesc vor putea fi achiziționate online de la www.frh.ro/shop, precum și de la punctele de vânzare care vor fi amenajate la acțiunile importante organizate de F.R.H.