Sportivii (jucători Divizia A, Juniori și Lot Național - seniori, juniori, centre de excelență) afiliați Federației Române de Handbal sunt de acum asigurați de Gothaer Asigurări Reasigurări. Polița oferită Federației de către companie acoperă daunele rezultate din accidentări pe durata antrenamentelor și a competițiilor.

Prin încheierea acestui parteneriat susținem atât handbalul românesc, cât și promovarea valorilor noastre sportive. Ne mândrim cu sportivii români, dar nu trebuie să uităm că aceștia au nevoie de protecție specială. De multe ori, viața lor depinde de cariera sportivă iar o accidentare fizică înseamnă mult mai mult pentru ei decât pentru o persoană obișnuită. Din acest motiv am inclus în portofoliul asigurărilor Gothaer și polița de accidente a sportivilor”, a declarat Cosmin Angheluță, Director Executiv Vânzări/ Consilier CEO, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Polița de asigurare primită de F.R.H. pentru sportivii menționați oferă protecție pentru sportivi cu vârste cuprinse între 13 – 40 de ani. 

Pentru noi este prioritar ca practicarea acestui sport să se facă într-un mediu sigur și cu protejarea sportivilor afiliați, pentru ca aceștia să beneficieze de îngrijire medicală promptă, în vederea continuării activității sportive”, a declarat Alexandru Dedu, Președinte al Federației Române de Handbal.  

***

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul grupului Gothaer*. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 84,31 milioane de lei în 2014, ţintind să devină un jucător important pe piaţa de asigurări din România. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul agenţilor şi brokerilor de asigurare autorizaţi, precum şi online, pe www.gothaer.ro.

*Grupul Gothaer, una din cele mai importante societăţi mutuale din Germania, deţine 100% din pachetul de acţiuni al societăţii, susţinând astfel interesul său serios de lungă durată în România.