Bilete pentru meciul România - Norvegia

Federația Română de Handbal anunță suporterii echipei naționale că biletele pentru meciul dintre Campioana Olimpică, Mondială și Europeană en titre, Norvegia și echipa României, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de anul trecut, care se va desfășura în data de 9 martie 2016, ora 19:00, la Sala Polivalentă (Str. Uzinei Electrice) din Cluj Napoca, s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim online accesând linkul http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-feminin-romania-norvegia-cluj-napoca-sala-polivalenta-423685/event.html și la partenerii Eventim: Orange Shop Cluj, Carrefour Voiaj Cluj, Librăria Cărturești, magazinele Germanos, Humanitas Cluj, OMV Florești, OMV Mănăștur, OMV Mărăști, OMV Ring Road, OMV Turzii, OMV Vuia și Vodafone. 

Meciul se desfășoară la mai puțin de 3 luni de la fantastica semifinală de Campionat Mondial dintre cele două echipe – semifinală decisă după prelungiri - și contează ca meci în cadrul grupei de calificare 1 la Campionatul European din Suedia 2016.

Alături de România și Norvegia, în grupa 1 mai sunt echipele naționale ale Belarus și Lituania. Primele două clasate se vor califica la turneul final.

Biletele vor fi puse în vânzare și la casele de bilete ale  Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, cu două zile înaintea partidei.

Vă așteptăm să fim alături de echipa națională feminină a României, care ne-a dăruit atâtea momente frumoase la capătul anului trecut și  să susținem handbalul, sport național! Hai România!