FRH MULȚUMEȘTE PĂRINTELUI MARIUS MOLDOVAN

Federația Română de Handbal mulțumește părintelui Marius Moldovan, din Parohia Ticu, Eparhia Vadului, Feleacului si Clujului pentru susținerea acordată naționalei feminine de senioare și pentru gestul său de a dona o sumă de bani pentru sprijinirea handbalului românesc. Împreună cu credincioșii parohiei, părintele Marius Moldovan a strâns o sumă de bani pentru a-și arăta recunoștința „printr-o floare dăruită fiecărei componente a lotului național de senioare”. Gestul părintelui Marius Moldovan ne-a impresionat extrem de mult și-l considerăm unul de înaltă prețuire la adresa performanțelor din handbalul românesc.

”Rezultatul obținut la Campionatul Mondial de handbal  feminin de către echipa națională a României ne-a umplut inimile de bucurie și speranță într-o revenire a handbalului românesc în elita mondială. Bucuria pe care am trăit-o alături de lotul naționalei României vrem să o împărtășim și noi, puținii credincioși din parohia Ticu, Eparhia Vadului, Feleacului și Clujului cu distinsele doamne cât și cu întreg staful handbalului românesc și cu toți cei ce iubesc handbalul. Am primit în prag de sărbători bucurie, vrem să dăruim bucurie, frumusețe, dragoste. Le mulțumim tuturor celor ce au făcut posibilă această reușită: jucătoare, antrenori, cluburi, federație și încercăm să sprijinim prin gestul nostru handbalul românesc care ne-a adus atâtea bucurii.

Cu aleasă prețuire,

pr. Marius Moldovan”

 

Președintele F.R.H., Alexandru Dedu, i-a mulțumit personal părintelui Marius Moldovan și i-a propus acestuia ca donația să fie îndreptată către un club de handbal de juniori, sub formă de echipament sportiv, fiind ales Clubul Sportiv Școlar ”Viitorul” din Cluj Napoca, aproape de parohia dumnealui.

 

Doamna Rodica Petruș, antrenoarea fetelor de la acest club, a primit cu emoție gestul părintelui, bucurându-se, împreună cu elevele sale, de mingi noi pe care le va folosi în viitoarele meciuri și antrenamente.

 

De asemenea, Federația Română de Handbal i-a mulțumit părintelui Marius Moldovan și prin vocea Nicoletei Alexandrescu, antrenor federal al lotului național de senioare: ”Dumneavoastră și comunitatea pe care o îndrumați primiți toată admirația și simpatia noastră pentru acest dar minunat prin care contribuiți la performanța generației viitoare a handbalului, sport național.”

 

 

Părintele Marius Moldovan și enoriașii săi, susținători ai handbalului românesc, vor fi invitați speciali la meciul pe care România îl va susține împotriva Campioanei Europene, Mondială și Olimpică, Norvegia, la Cluj Napoca (Sala Polivalentă) pe data de 9 martie 2016.