Festival de minihandbal

Luna decembrie este luna handbalului! În paralel cu participarea echipei naționale la CM2015 de handbal feminin, Federația Română de Handbal organizează un festival de minihandbal ce va implica 1 400 de copii cu vârste între 8 și 10 ani din toată țara.

Evenimentele din cadrul Festivalului de minihandbal debutează astăzi, 5 decembrie 2015, în Târgu Mureș și vor continua în Medgidia, Vaslui și Craiova. Copiii se vor juca de-a handbalul, își vor face prieteni noi și vor rămâne cu amintiri frumoase pentru toată viața.

Festivalul de minihandbal este doar o mică parte dintre lucrurile care sunt planificate să se întâmple în perioada următoare:

“Încet, încet, minihanbalul a luat o amploare spectaculoasă în România fiind îmbrățișat de din ce în ce mai multe comunități. Prin aceste acțiuni și prin modificarea în curând a regulamentelor de desfășurare a competiției conform vârstei fragede, asigurăm schimbul de mâine al unui sport care indiferent de momentul prin care a trecut, a ținut stegul României sus. Hai România!” – Alexandru Dedu, Președinte FRH.

Târgu Mureș: 400 de copii sunt așteptați astăzi, 5 decembrie, și mâine, 6 decembrie, începând cu ora 9.00 la Sala de Sport a Gimnaziului Liviu Rebreanu din localitate

Medgidia: între 11-13.12.2015, 300 de copii vor fi la Sala Sporturilor ''Iftimie llisei''

Vaslui: între 12-13.12. 2015, 400 de copii vor fi la Sala Sporturilor Vaslui

Craiova: între 21-21.12.2015, 300 copii vor fi la Sala Sporturilor ''Ion Constantinescu''

În fiecare dintre aceste locații se vor aduna copii din localitățile gazdă, dar și din multe alte localități, FRH asigurându-le participanților premii, cazarea și masa pe perioada Festivalului.