Federația Română de Handbal anunță schimbarea antrenorului secund al naționalei de senioare. Federația a încheiat etapa colaborării cu Bogdan Burcea, la cererea acestuia. Bogdan Burcea a renunțat la această poziție din motive personale. Conducerea Federației îi mulțumește lui Bogdan pentru întreaga muncă depusă la națională, mai ales că aceasta a fost concomitentă cu obligațiile pe care le avea față de echipa sa de club.

Noul antrenor secund al naționalei de senioare va fi Costică Buceschi. El va lucra sub directa coordonare a lui Tomas Ryde, care are principala responsabilitate a antrenării naționalei. Numirea lui Costică Buceschi a fost făcută de comun acord cu Tomas, cei doi urmând să fie cuplul care va conduce naționala la Campionatul Mondial din decembrie, în Danemarca.

Obiectivul fixat de conducerea FRH rămâne același: clasarea pe un loc care să ne păstreze în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro 2016. Noua formulă de conducere tehnică a naționalei de senioare își va începe activitatea imediat.