Mesajul președintelui FRH, Alexandru Dedu pentru locuitorii orașului Turda

Salut pe această cale un nou succes important al handbalului românesc, calificarea la Campionatul European al junioarelor sub 17 ani. Echipa antrenată de Mariana Târcă, Nadina Dumitru și Luminița Dinu-Huțupan a ieșit net învingătoare din calificările la care au mai participat Finlanda și Turcia.

Dincolo de reușita sportivă, turneul de calificare a fost un exemplu de organizare datorită autorităților locale din Turda. Mulțumesc comunității dumneavoastră, condusă de domnul primar Tudor Ștefănie. Sprijinul dumneavoastră personal a însemnat imens pentru noi.

Mulțumesc partenerilor noștri comerciali de la Compania de Apă Arieș, condusă de domnul director Octavian Cristian Matei, pentru modul impecabil în care ne-a sprijinit.

Nu am fi reușit fără sprijinul colaboratorilor noștri de la Regia Autonoma de Drumuri și Poduri Turda, condusă de domnul director Adrian Sălăgean și SC Turda Salina Durgău SA, director Simona Baciu.

Mulțumesc  pentru condițiile excelente de la Hotel Centrum Turda, Hotel Sun Garden Turda, Hotel Prințul Vânător Turda.

Un cuvânt special pentru președintele Clubului de Handbal Potaissa Turda, domnul Flavius Sasaeac și domnului  Aurel  Oroian, antrenor la grupele de copiii si juniori din cadrul clubului.

Sprijinul  dumneavoastră  extraordinar a făcut posibil un moment unic în sportul românesc:  lansarea noii imagini a handbalului  din țara noastră. Pentru  prima oară, handbalul,  noul său steag  și noua sa mascotă inspirate de istoria dacilor au ieșit în stradă. Sportivii și oficialii au defilat în fața locuitorilor din Turda care li s-au alăturat în parada dedicată sportului.

Mulțumesc  încă o dată pentru tot sprijinul acordat și vă promitem că sprijinul pe care ni-l acordați va fi  mereu răsplătit cu performanțe sportive de excepție.

Știu că le veți ține pumnii fetelor noastre la Campionatul European de Tineret U17 care va avea loc între 12-23.08.2015 în Macedonia.