Alexandru Dedu, președintele FRH,  le mulțumește organizatorilor și susținătorilor Trofeului Carpați

Vă scriu câteva rânduri pentru a marca cel mai important turneu amical, transformat in cel mai mare eveniment sportiv in sala din Romania, Trofeul Carpați 2015. La finalul lunii martie am asistat împreună la un spectacol de excepție despre care multă lume a crezut că este imposibil în urmă cu câteva luni.  Peste 7200 de oameni au venit în fiecare zi a turneului, fiind pentru prima dată când meciurile naționalei se joacă cu casa închisă. Tot pentru prima oară a trebuit să le cerem suporterilor români să nu mai vină către sală căci biletele s-au epuizat înainte de începerea meciurilor.

Competiția sportivă a răsplătit generozitatea imensă a publicului din Cluj si din toata tara, față de naționala României. Am reușit să aducem alături de noi Campioana Mondială, Brazilia, medaliata cu bronz la Europene, Suedia și  puternica națională a Germaniei.

Succesul nostru nu ar fi fost posibil însă fără implicarea atâtor oameni extraordinari care au muncit cot la cot, din greu, în lunile dinaintea competiției și în zilele ei ca într-o adevărată echipă. Este de fapt mesajul pe care am vrut să-l transmitem tuturor.

Mulțumesc întregii comunități clujene, în frunte cu primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc. Sprijinul și implicarea dumneavoastră personala au fost vitale în demersul nostru.

Mulțumesc celor din echipa Primărie Cluj, domnului Gabriel Badiu și domnului consilier Radu Constantea. Amabilitatea și promptitudinea dumneavoastră  au fost un exemplu pentru noi toți. Sunt recunoscător echipei Sălii Polivalente, domnului director Constantin Răduță, domnilor Ionuț Rusu și Marinel Tămaș.

Mulțumesc domnului Cosmin Sălajan, manager al U Alexandrion Cluj pentru toată munca, fără de care buna funcționare a competiției nu ar fi fost posibilă.

Mulțumesc BRD, Directorului General Adjunct -  Gigi Marinel, pentru sustinerea totala, inclusiv ca cel mai infocat suporter (a fost in tribune). D-nei Flavia Popa, Secretar General BRD, Mircea Tomescu, Director Comunicare si Media BRD si Grupului BRD Cluj. Această competitie a demonstrat că parteneriatul nostru este special.

Multumesc Niro Investment Group fiindca ne dati posibilitatea sa investim in sportul de echipa cel mai laureat din Romania.

O notă specială pentru parteneri noștri comerciali care au făcut această competiție posibilă. Mulțumesc Vlad Vint, Sales Director Alexandrion Group Romania pentru modul în care ați fost alături de noi.Multumesc Bianca Moldovan reprezentant SSIF Broker.

Răzvan Vancraiu,  Alin Predea și Mihaela Filipaș, este bine să ai astfel de oameni alături. Mulțumesc.

Mulțumesc domnului Cristian Potora – inspector de specialitatela Inspectoratul Școlar Județean și tuturor profesorilor care au fost alături de noi. Antrenamentul cu Tomas Ryde chiar a fost un eveniment.

Cea mai bună notă din partea mea tuturor voluntarilor din Asociația Studenților din Facultatea de Educație Fizică și Sport de la Universitatea Babeș-Bolyay, Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni și Federația Share Cluj-Napoca. Mii de oameni au fost îndrumați și ajutați de voi.

Multumesc colegilor mei din Consiliul de Administratieal FRH fiindca prin deciziile luate au ajutat la crearea cadrului prin care un astfel de eveniment a putut avea loc. Le multumesc si pentru prezenta in sala si suportul aratat catre echipa nationala. 

În fine, mulțumesc încă o data colegilor mei: Mihail Bocan, Marius Iliuta, Narcisa Lecușanu, Dan Arnăutu, Cerasela Cojocariu, Adrian Dumitrescu, Ștefan Găvan si tuturor celor din FRH. Mulțumesc Lorand Balint pentru toată munca ta uriașă și pentru că ai dat o imagine unică handbalului românesc. Mulțumesc Cătălin Striblea că ai venit alături de noi.

Am lasat intentionat la sfarsit, tocmai pentru a accentua importanta acestui fapt, prezenta alaturi de echipa nationala a Presedintelui de Onoare al FRH, Cristian Gatu si a Campionilor Mondiali Stefan Birtalan, Valentin Samungi si Gabriel Kicsid.  Multumiri si respect Domnilor.