Invitație la antrenament cu Tomas Ryde pentru jurnaliști și bloggeri
 

Federația Română de Handbal lansează o nouă invitație tuturor jurnaliștilor și bloggerilor interesați la un antrenament cu unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii, Tomas Ryde. Noul antrenor al naționalei feminine a acceptat cu bucurie propunerea de a-i cunoaște pe jurnaliștii români pasionați de handbal.

Antrenamentul va dura aproximativ 60 de minute, timp în care Tomas Ryde va explica participantilor, într-o manieră inedită, modul în care gândește și concepe handbalul. Momentul este unul privilegiat pentru participanți, metodele de antrenament ale lui Tomas fiind celebre și pline de succes. Tomas Ryde este câștigător al Ligii Campionilor, dar și al campionatelor din Suedia și Danemarca. De asemenea este unul sintre cei mai importanți experți în psihologie sportivă, el fiind o lungă periodă Mental-Coach al Comitetului Olimpic din Suedia.

„Va fi o bucurie să mă întâlnesc pentru prima oară cu ziariștii la un antrenament.

Vă rog să vă aduceți pantofii de sport pentru că o să exersăm pentru 50 de minute contra-atacurile. Sunt convins că discuțiile dintre noi vor fi mult mai plăcute după ce vom munci din greu împreună. Aștept cu nerăbdare să luați parte la ședința de antrenament de marți”

Ședința de antrenament va avea loc marți dimineață la ora 11,30 în noua Sala Polivalentă de la Cluj Napoca. Doritorii se pot înscrie printr-un email trimis la adresa cerasela.cojocariu@frh.ro. Este pentru a doua oară când FRH organizează un astfel de eveniment cu un antrenor de top, primul având loc anul trecut sub conducerea lui Christian Gaudin.

Tomas Ryde va efectua joi și un antrenament cu profesorii de sport din Cluj-Napoca.