Comunicat de presa

SSIF Broker SA a incheiat un contract de sponsorizare cu Federatia Romana de Handbal, pentru evenimentul „Trofeul Carpati”, handbal feminim, care se va desfasura in 20-21 martie 2015 la Cluj Napoca.

SSIF Broker SA sustine handbalul romanesc si este alaturi de echipa nationala a Romaniei, considerand aceasta colaborare o investite, o investitie in handbalul romanesc, unul dintre sporturile care au promovat Romania intotdeauna.

Entuziasmul demonstrat de pasionatii clujeni ai acestui sport, inca de la prima editie a turneului desfasurata la Cluj-Napoca, a facut ca acest eveniment sa devina acum unul cu precadere clujean. SSIF Broker, ca si companie clujeana este onorata sa sustina sportul de echipa care a adus tarii noastre cele mai mari satisfactii.

Societatea de servicii de investitii financiare Broker SA are o experienta de 20 de ani pe piata de capital, fiind prima si pana in prezent singura societate de investitii financiare listata la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. Compania are mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice si s-a implicat in listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societati din Romania, cotand 11 dintre cele 12 societati listate initial la BVB, pregatind si introducand la tranzactionare un numar de peste 45 de companii.