CS Dinamo București a devenit Campioana României în sezonul 2018/19 după victoria în meciul doi al Finalei Ligii Zimbrilor obținută în fața AHC Dobrogea Sud Constanța (33-19). Pentru echipa din Ștefan Cel Mare este cel de-al patrulea titlu consecutiv și cel de-al șaptesprezecelea titlu din istoria clubului. AHC Potaissa Turda a obținut medalia de bronz în detrimentul CSM București.

Echipa condusă de pe bancă de Constantin Ștefan a avut parte de un sezon de excepție. După un parcurs foarte bun în Liga Campionilor, unde au atins faza play-offului, și bronzul Cupei României FAN Courier, handbaliștii de la Dinamo s-au concentrat în întregime pe play-offul Ligii Zimbrilor și pe Finala contra celor de la AHC Dobrogea Sud Constanța. Încă din prima partidă a finalei, bucureștenii au părut mai pregătiți pentru ocazie, reușind să obțină victoria în deplasare (26-33). Meciul doi a fost la discreția echipei din Ștefan Cel Mare, reușind să obțină victoria intr-un mod categoric în ciuda unui start agresiv al constănțenilor. Dinamo a obținut astfel un nou titlu și își asigură prezența în viitorul sezon al Ligii Campionilor.

Bronzul Ligii Zibrilor a fost câștigat de AHC Potaissa Turda după două victorii categorice în fața recentei câștigătoare a Cupei Challenge, CSM București. Astfel, handbaliștii din Turda vor evolua sezonul următor în Cupa EHF, în timp ce CSM București va încerca să-și păstreze trofeul câștigat în Cupa Challenge.