Campania Mingi în Școli, începută în 2016 de către Henkel Beauty Care România, în partneriat cu Federația Română de Handbal, a ajuns la cea de-a 3 a ediție. În precedentele două ediții, campania a reușit să ofere aproximativ 5.000 de mingi la 470 de școli din toată țara, iar în ediția aceasta, proiectul menit să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc va echipa 74 de școli cu două rânduri de echipament sportiv.

"Campania "Mingi în Școli" ne oferă șansa de a inspira o generație nouă să se îndrăgostească de handbal. Succesul din anii anteriori, numărul mare de școli înscrise în campanie, sunt un semn foarte bun care ne arată deschiderea către proiectul nostru. Ne dorim să continuăm pe această linie și să contribuim astfel la împământenirea handbalului drept sport național" , a declarat Alexandru Dedu, Președinte Federația Română de Handbal.

“Ne bucurăm de fiecare dată când ajungem într-o școală și susținem elevii în practicarea sportului lor preferat. Campania Mingi în Școli a luat naștere în 2016 dintr-un parteneriat puternic dintre Fa și Federația Română de Handbal. După doi ani în care au fost donate 5.000 de mingi de handbal în 470 de școli din toată țara, anul acesta am mers și mai departe, oferind echipamente sportive viitorilor campioni ai țării în 74 de scoli. Fa este un brand cu tradiție în România și suntem mândri să susținem viitorul unui sport național cu o istorie bogată în România” declară Gabriel Barbu, General Manager, Henkel Beauty Care, Romania.

Lista celor 74 de școli poate fi găsită AICI. Pentru a primi echipamentele, rugam scolile selectate sa trimita la adresa comunicare@frh.ro documentele completate. Acestea pot fi descărcate AICI.