Federația Română de Handbal și Primăria Municipiului Târgoviște au semnat ieri, 2 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Primăriei Mun. Târgoviște, contractul de finanțare nerambursabilă care vizează finanțarea activității stagiului centralizat de pregătire și a jocului oficial din cadrul calificărilor la Campionatului European de Handbal Masculin 2020. Partida dintre România și Lituania este programată să aibă loc în data de 11 aprilie, ora 18.00, în Sala Polivalentă din Târgoviște.

Alexandru Dedu, președinte Federația Română de Handbal: "Mulțumesc comunității din Târgoviște pentru gazduirea echipei naționale de handbal masculin. Acest loc înseamnă ceva pentru mine. La începuturile mele în funcția de președinte al Federației Române de Handbal am organizat aici prima ediție a turneului Final 4 al Cupei României la handbal feminin, o ediție de succes, desfășurată cu sala plină. Acesta este unul dintre motivele pentru care am dorit sa revenim în Târgoviște, văzând ca ne bucurăm de spriinul unei comunității apropiate de handbal. Ne bucură și ne onorează ca primiți echipa națională aici, la Târgoviște. Așteptăm cât mai mulți oameni în sală, să fie alături de tricolori."

Daniel Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște: "Administrația locală târgovișteană sprijină echipa națională de handbal a României și sportul românesc. Va fi un eveniment absolut deosebit, ma bucur că Primăria Municipiului Târgoviște poate suține acest eveniment, că susține naționala de handbal a României și sper să nu fie ultima ocazie pe care o avem de a vedea aici, la Târgoviște, o echipă națională. Vreau să invit toți iubitorii sportului, ai handbalului, sa vină la sală pentru un spectacol cu totul deosebit."

*Conferința de presă în întregime AICI.