O nouă ediție a Cupei FunSports, unul dintre cele mai mari turnee de pregătire de handbal pentru juniori organizat în țara noastră, va avea loc la Brașov, în ultima săptămână a lunii august.

Organizat de ACS Transilvania Brașov sub tutela Federației Române de Handbal, FunSports Youth International Handball Tournament a ajuns la cea de-a șaptea ediție și va avea la start echipe de juniori I (U18), II (U16), III (U14) și IV (U12), atât la feminin cât și la masculin.

Ca în fiecare an, și-au anunțat prezența la Brașov formații valoroase din handbalul juvenil românesc, dar și echipe puternice din străinătate, între acestea din urmă amintind naționalele de juniori ale Serbiei și Israelului, dar și trupe de juniori ale unor cluburi cunoscute din Macedonia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova și alte țări europene.

“Competiția a fost una mai puternică de la an la an, iar acest trend se menține și putem spune încă de pe acum că vom avea, la Cupa FunSports 2019 (26-30 august), cel mai ridicat nivel de la înființare. Vorbim de un adevărat festival al handbalului, practic cel mai puternic turneu pentru juniori din România. Așteptăm oaspeți din țară și din străinătate și sperăm ca toți să aibă parte de o ședere plăcută în orașul nostru, precum și de un turneu reușit”, a declarat Marius Fetti, director ACS Transilvania Brașov.

Înscrierile pentru a șaptea ediție a FunSports Youth International Handball Tournament sunt deschise până pe 1 iulie, iar mai multe detalii legate de competiție pot fi găsite pe site-ul funsportscup.ro.