Duminica, in Sala Polivalenta din Cluj Napoca, de la ora 18.00, Romania va intalni campioana mondiala Franta, in cea de-a doua etapa a grupei 6 din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Franta a debutat in forta in prima partida a preliminariilor, impunandu-se categoric pe teren propriu, in fata Lituaniei, in timp ce baietii antrenati de M. Montoya vin dupa o infrangere grea in fata Portugaliei, partida pierduta de tricolori la o diferenta de 8 goluri.

Dupa socul din Portugalia, tricolorii vor intra pe teren hotarati sa lupte, sa joace fara frica, incercand sa castige intalnirea cu cea mai titrata echipa din lume. "Toata lumea stie ca Franta este la ora actuala cea mai buna echipa din lume si ca pentru noi este un meci foarte, foarte dificil, dar avem obligatia sa incercam sa castigam si sa jucam fara frica", a declarat, in cadrul conferintei de presa, antrenorul Romaniei, Manuel Montoya.

Tricolorii vor incerca o alta abordare a partidei, cu mai mult angajament, fiind convinsi ca avand alaturi suporterii clujeni, vor putea face o partida buna. "Ne asteptam si ne pregatim sa facem un meci bun, deoarece venim dupa o infrangere cu Portugalia unde nu am facut un meci asa cum ne-am fi dorit, dar speram ca in ziua meciului sa fim la capacitate maxima si sa dam totul pe teren pentru a face un meci bun. Meciul in fata propriilor suporteri de la Cluj, unde atmosfera este extraordinara, ar trebui sa ne motiveze. Gandul ca am putea scoate un punct cu Franta ne ambitioneaza foarte mult si cred ca va fi un meci foarte frumos", a spus Valentin Gionea, vicecapitanul echipei.

Biletele pentru această partidă sunt disponibile în rețeua Bilete.ro, pe site-ul www.frh.ro/bilete și la casieria Sălii Polivalente Cluj Napoca. Hai, România!

Avancronica redactata de Cristina BUMB în cadrul programului de voluntariat al FRH pentru acest meci.