Federația Română de Handbal și hummel anunță încheierea unui parteneriat important, hummel devenind, astfel, furnizorul oficial de echipamente sportive al celor opt Loturi Naționale de handbal din România (seniori, tineret, juniori, cadeți). Compania daneză producătoare de articole sportive și de îmbrăcăminte și FRH au încheiat un contract pe o perioadă de patru ani, începând cu luna august 2018. Echipa Națională de Senioare a României va face obiectul acestui contract, însă, începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Despre semnarea acestei colaborări Alexandru Dedu, președintele FRH, a declarat: "Suntem mândri că avem posibilitatea să facem public un parteneriat atât de solid, prin care să generăm valoare atât pentru noi, ca Federație, dar și pentru fanii echipelor naționale de handbal. Valorile noastre comune, precum munca în echipă, caracterul și tradiția au stat la baza semnării acestui contract, care va ajuta la dezvoltarea și creșterea handbalului românesc pe mai multe planuri."

La rândul său, Michael Blicher Rasmussen, Key Account Manager în Departamentul Internațional hummel, a precizat: "Odată cu demararea colaborării dintre hummel și Federația Română de Handbal, ne consolidăm în regiune focusul pe marca proprie într-o măsură și mai importantă. În același timp, acesta se va consolida și la nivel internațional, atât în handbal, dar și în celelalte activități sportive. ADN-ul hummel își are originea în sportul de echipă, deci încheierea acestui parteneriat reprezintă o etapă firească în acest sens."

Prin încheierea acestui contract de sponsorizare, hummel va dezvolta și va crea echipamentul oficial al Loturilor Naționale de handbal ale României.