Hotararile Consiliului de Administratie din data de 28.06.2017

Comunicari Consiliul de Administratie, Miercuri, 28 iunie 2017


Participa : Dedu Alexandru, Luca Steluta, Georgescu Daniel, Manea Doru, Baban Ioan, Plesa Toma, Bejinariu Gheorghe, Barcan Marius, Ali Nurhan, Dumitru Dan, Sasaeac Flaviu, Pavel Vasile, Ciobanu Ioan, Mateescu Jan, Gugles Liviu

 

  1. Se valideaza in unanimitate hotararile Comitetului Director  luate in perioada 08.06- 28.06.’17.
  2. Se aproba in unanimitate Regulamentul de transfer pentru sportivii proveniti de la CNE.
  3. In legatura cu Apelul introdus de catre Univ. Cluj impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 299 (Prodan Alexandra), membrii CA au hotarat in unanimitate incheierea litigiului dintre club si jucatoare, intrucat clubul a achitat jucatoarei restantele financiare  conform hotararii susmentionate. Sportiva ramane sub contract cu Univ. Cluj.
  4. In legatura cu Apelul introdus de catre Univ. Cluj impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 298 (Vasiliu Sonia), membrii CA au hotarat in unanimitate incheierea litigiului dintre club si jucatoare, intrucat clubul a achitat jucatoarei restantele financiare  conform hotararii susmentionate. Sportiva ramane sub contract cu Univ. Cluj.
  5. In legatura cu Apelul introdus de catre Univ. Cluj impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 297 (Dindiligan Alexandra), membrii CA au hotarat cu 12 voturi “pentru” si 3 voturi “impotriva”(Ali, Bejinariu si Ciobanu), modificarea hotararii comisiei, constatand achitarea in termen a restantei catre sportiva, aceasta ramana sub contract cu Univ. Cluj.
  6. In legatura cu Apelul introdus de catre CSA Steaua Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 294 ( Mazilu Viorel ), membrii CA au hotarat in unanimitate  mentinerea hotararii susmentionate.
  7. In legatura cu Apelul inaintat de catre CS Corona 2010 Brasov impotriva Hatararii Comisiei de Memorii nr. 301 (Corban Daniela), membrii CA au hotarat in unanimitate mentinerea hotararii susmentionate, clubul fiind obligat la plata catre sportiva a sumei de 11.157 lei, reprezentant cheltuieli medicale) si a sumei de 1.000 lei, taxa de memoriu.  Termen de plata 07.07.’17.
  8. Se aproba in unanimitate Regulamentul de desfasurare a Ligii Nationale feminine, Regulamentul de desfasurare a Ligii Nationale masculine (programul competitional urmeaza sa fie prezentat in urmatoarea sedinta a CA) si Regulamentul  de desfasurare a Diviziei A ( feminin si masculin).
  9. Se aproba in unanimitate afilierea provizorie a 20 structuri sportive si dezafilierea a 20 de structuri sportive, acestea urmand a fi supuse aprobarii Adunarii Generale.