Hotarari Consiliul de Administratie 03.02.’17

Comunicari Consiliul de Administratie, Vineri, 03 februarie 2017


HOTARARI  CONSILIUL  DE  ADMINISTRATIE

03.02.’17

Participa : Dedu Alexandru, Luca Steluta, Georgescu Daniel, Manea Doru, Baban Ioan, Plesa Toma, Ciobanu Ioan, Bejinariu Gheorghe, Gugles Liviu, Mateescu Jan, Dumitru Dan, Kotecz Daniel, Pavel Vasile, Ali Nurhan si Barcan Marius

Invitati : Daniel Nicu (MTS), Mariana Catuti si Bocan Mihail (FRH)

1.       Se valideaza in unanimitate Hotararea Comitetului Director referitoare la completarea Comisiei de Memorii cu  d-na  Galateanu Elena.
2.       Se valideaza in unanimitate Hotararea Comitetului Director referitoare la completarea Comisiei Medicale cu dl. dr. Poll Alexandru.
3.       Se valideaza in unanimitate Hotararea Comitetului Director referotoare la completarea Comisiei de Cenzori cu d-na Popa Maria.
4.       In legatura cu Apelul introdus de catre sportiva Laslo Cristina impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 281/09.01.’17, dupa audierea partilor, membrii CA au hotarat cu 15 voturi pentru si o abtinere mentinerea Hotararii Comisiei de Memorii.
5.       Cu 15 voturi pentru si unul impotriva  a fost invalidata Hotararea Comitetului Director  nr. 71/03.01.’17 referitoare la modificarea criteriilor de valoare pentru transferal sportivilor de alta cetatenie.
6.       Se aproba cu 14 voturi pentru si doua abtineri incheierea Contractului de intermediere, cu modificarile propuse in cadrul sedintei si conform art. 2096 si urmatoarele din Codul Civil., acesta reprezentand contractul cadru in baza caruia Presedintele FR Handbal va semna contracte individuale cu diversi intermediarI.
7.       Se aproba in unanimitate participarea echipei feminine U 17 la Jocurile Mediteraneene.
8.       Membrii CA sunt informati de  Adresa transmisa de catre Univ. Cluj referitoare  la cuantumul indemnizatiei  de arbitraj la Liga Nationala. Clubului susmentionat i se va formula un raspuns adecvat.
9.       Se aproba cu 15 voturi pentru si o abtinere ca d-na Ivan Nicoleta sa participle la Cursul pentru observatori  de handball beach.
10.   In unanimitate este reconfirmat dl. Dinu Sorin ca membru al Comisiei de  Arbitraj  din cadrul EHF.
11.   Se aproba in unanimitate ca  suma cuvenita echipelor din Liga Nationala (masculina si feminina),  reprezentand  in total 38% din  drepturile  TV , sa fie repartizata astfel :
-          Loc I               - 16%
-          Loc II              - 14%
-          Loc III            - 13%
-          Loc IV            - 11%
-          Loc V             - 9%
-          Loc VI            - 8%
-          Loc VII           - 7%
-          Loc VIII         - 6%
-          Loc IX            - 5%
-          Loc X              - 4%
-          Loc XI            - 2,5%
-          Loc XII           - 2%
-          Loc XIII          -1,5%
-          Loc XIV         - 1%      

12.   Se aproba ca perioada de transfer la Liga Nationala sa fie pana la data de 31 ianuarie.

13.   Se aproba ca alocatia de masa pentru competitiile interne sa fie  70 lei, cf. HG 1447

14.   Se aproba in unanimitate ca la turneele de junior delegatul FR H sa beneficieze de o indemnizatie egala cu cea de  scorer/cronometror.

15.   Se aproba in unanimitate ca taxa pentru viza anuala sa fie de pana la  10 lei.

 Se aproba in unanimitate ca in cazul in care CSM Bucuresti nu achita la termenul stabilit taxa de transfer pentru   sportiva Simone Bohme ,   suma restanta sa se dubleze concomitent cu aplicarea art. 37 din RODAH.