Sedinta Comisiei Centrale de Competitii 27.09.2016

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Miercuri, 28 septembrie 2016


S-a luat act de mail-ul  D-nei Laura Andronache, reprezinta (parinte) echipa Energetic Rm. Valcea, cu privire la rezultatul jocului CSS Corabia – Energetic Rm. Valcea. S-a verificat site-ul FRH, iar rezultatul este trecut corect respectiv 15-41.

S-a luat act de raportul suplimentar al d-nei Ardelean Doina – antrenoare la echipa CSU Oradea, Div A, seria B, intocmit la contestatia facuta pe raportul de joc la jocul SC Muresul Tg. Mures – CSU Oradea din 25.09.2016, raport depus in 26.09.2016, impreuna cu chitanta de depunere a taxei de contestatie.

Acest raport va fi analizat in momentul primirii raportului de joc si raportul suplimentar.

S-a luat act de raportul suplimentar al ambiilor Barsan/Cocis, delegati la jocul de jun II, feminin, seria H, CSS Viitorul Cluj – Marta Baia Mare, din 18.09.2016 si s-au constatat urmatoarele:

- pe raportul de joc, jucatoarele Pricop Merinela si Tacit Alina de la CS Marta Baia Mare au fost trecute eronat cu dubla talie. Insa echipa a indeplinit conditia de acordare a bonificatiei, completand cu alte jucatoare.

Referitor la jocul LPS Brasov -CSS Dinamo Brasov, jun I masc, seria E, din 18.09.2016 s-a luat act de raportul suplimentar al arbitriilor si analizanduse situatia comisia a hotarat in unanimitate omologarea jocului cu rezultatul 10-0 pentru CSS Dinamo Brasov si sanctionarea LPS Brasov. Situatia urmand a fi discutata in sedinta urmatoare.