Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 30.08.2016

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 30 august 2016


1. In legatura cu sesizarea clubului CS Stiinta Municipal Bacau privind participarea la pregatire si jocuri amicale a sportivului CAMPAN ALIN VASILE alaturi de echipa CS Minaur Baia Mare si solicitarea acestora de sanctionare a acestuia, comisia:
- analizand punctul de vedere al sportivului CAMPAN ALIN VASILE precum si contractul acestuia incheiat cu clubul CS Stiinta Municipal Bacau, precum si punctul de vedere al clubului CS Minaur Baia Mare, exprimat prin dl. Fotonea Raul cat si probele administrate de clubul  din Bacu, comisia decide: sportivul CAMPAN ALIN VASILE nu poate fi sanctionat disciplinar conf. Art. 31 intrucat contractul de pregatire sportiva nr. 8/07.07.2015 incheiat cu clubul CSS Stiinta Municipal Bacau ii permite acestuia sa-si gaseasca un npu angajament sau sa negocieze cu alte echipe conf. Art. 5.4 din contractul mai susu enuntat.

2. In legatura cu sesizarea clubului CSM Bucuresti cu privire la participarea sportivei CARABULEA CAMELIA ANDREEA la pregatire cu echipa CS Dinamo Bucuresti, fiind sub contract cu clubul CSM Bucuresti, comisia revine  cu solicitarea unui punct de vedere sau prezenta la sedinta din data de 06.09.2016 a sportivei mai sus enuntata cat si clubului Dinamo Bucuresti.

3. In legatura cu sesizarea arbitrului STEFAN ROMEO, comisia revine  cu solicitarea catre dl. NICA SORIN, sa prezinte un punct de vedere in scris pentrusedinta din 06.09.2016.

4. In legatura cu evenimentele petrecute la jocul dintre echipele FTC Rail Cargo si ASC Corona Brasov, desfasurat in localitatea Sf. Gheorghe in data de 28.07.2016, comisia de disciplina sanctioneaza cu AVERTISMENT organizatorul acestui joc, respectiv CSM Sf. Gheorghe, pentru nerespectarea conditiilor organizatorice la jocul mai sus amintit conf. Art 26.