HOTARARI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE din data de 10.05.2016

Comunicari Consiliul de Administratie, Marþi, 10 mai 2016

HOTARARI  CONSILIUL  DE  ADMINISTRATIE

10.05.’16

Prezenti cu drept de vot: Dedu Alexandru, Georgescu Daniel, Manea Doru, Ciobanu Ion, Bejinariu Gheorghe, Barcan Marius, Dumitru Dan, Pavel Vasile, Cirligeanu Alin, Gugles Liviu si Mateescu Jan

1. Membrii Consiliului de Administratie felicita CSM Bucuresti pentru castigarea Ligii Campionilor;
  2. Membrii CA sunt informati in legatura cu hotararea prof. Aihan Omer de a renunta, din motive personale, la functia de antrenor principal al Lotului de seniori ;
  3. Se aproba in unanimitate  mandatarea Presedintelui FRH sa negocieze angajarea unui antrenor principal pentru Lotul de seniori ;
  4. Se valideaza in unanimitate hotararile Comitetului Director din perioada 09.04 – 09.05.’16 ;
  5. In legatura cu Apelul introdus de HC Dunarea Braila impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 175/20.04.’16 ( Moldovan Ada), dupa studierea materialelor si in prezenta reprezentantului echipei, au hotarat in unanimitate mentinerea Hotararii Comisiei de Memorii ;
  6. In legatura cu Apelul introdus de Univ. Cluj impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 185/04.04.’16, in absenta partilor, membrii CA au hotarat in unanimitate mentinerea Hotararii Comisiei de Memorii;
  7. Se aproba cu 9 voturi pentru si doua abtineri, Regulamentul de Organizare si Functionare a FRH ;
  8. Se aproba in unanimitate Regulamentul de transferari pentru sportivii de la CNE ;
  9. Se aproba in unanimitate (10 voturi pentru, Georgescu nu a votat) propunerea ca din  comisia care va negocia drepturile de transmitere TV a jocurilor din Liga Nationala, Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei, precum si cele ale loturilor nationale, sa faca parte si doi membri ai CA : Georgescu Daniel si Sasaeac Flaviu;
  10. Se aproba in unanimitate atentionarea echipelor organizatoare, in calitate de gazde, ca au obligatia de a asigura asistenta medicala la jocurile oficiale conform normelor in vigoare.
  11. Se aproba in unanimitate ca Adunarea Generala ordinara sa se desfasoare in ultima decada a lunii iunie.