Sedinta Comisiei Centrale de Apel din data de 31.03.2015

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Marþi, 31 martie 2015


            1. Referitor la apelul arbitrilor Calina Valentin si Belean Claudiu, dupa vizionarea de catre membrii comisiei a inregistrarii video a jocului ACS Potaissa Turda si CSM Bucuresti, disputat in data de 20.02.2015, Comisia de Apel a decis sa mentina hotararea Comisiei de Disciplina a FRH si anume suspendarea acestora pe o perioada de 3 luni, conf. Art. 69.3, lit. a.

            2. Referitor la apelul formulat de catre ACS Corona 2010 Brasov privind hotararea comisiei de memorii nr. 65 din 16.03.2015 in legatura cu litigiul dintre club si d-nul antrenor Curitianu Vasile comisia de apel hotareste:

- Admite apelul clubului ACS Corona 2010 Brasov intrucat petentul nu a respectat prevederea contractuala potrivit careia avea obligatia in calitate de PFA sa prezinte lunar factura fiscala cu specificatia clara pentru serviciul prestat;

- In aceasta situatie comisia de apel constata ca nu exista obligatii financiare ale clubului ACS Corona 2010 Brasov fata de petent;

- De altfel comisia de memorii a F.R. Handbal a precizat in decizia luata ca obligatia clubului de al plati pe d-nul antrenor Curitianu Vasile este conditionata de emiterea aceastor facturi fiscal.

            3. Referitor la apelul clubului Stiinta Municipal Dedeman Bacau prin care aceasta contesta hotararea nr. 64 din 20.02.2015 a comisiei de memorii a F.R. Handbal referitor la litigiul clubului cu sportivul Alonso Garcia Victor, comisia de apel hotareste:

- Respinge apelul clubului Stiinta Municipal Dedeman Bacau ca nefondata;

- Mentine hotararea comisiei de memorii a F.R. Handbal nr. 64 din 20.02.2015;

- Sportivul Alonso Garcia Victor se poate tranfera la alt club incepand cu data de 31.03.2015 conform regulamentelor in vigoare.

Eventualele litigii de ordin financiar se pot rezolva pe cale civila in instanta.

Referitor la apelul reprezentantului sportivului Alonso Garcia Victor comisia de apel a F.R. Handbal a hotarat respingerea aceastuia ca urmare a faptului ca este decazut din termen.